Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 185g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g115kcal0g0g13g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g370g1329kcal29.6g291.7g1.9g6.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g10g26kcal0.6g0.9g2.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell463g500kcal111.1g0g2.3g0g
Pesto rosso68g195kcal2.8g3.5g18.8g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g56g42kcal1.2g8.1g0.5g0g
Findus thai wokkivihannekset463g116kcal5.6g18.5g2.3g13.9g
Vesi, vesijohtovesi 463g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g42g45kcal0.5g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g4733kcal302.8g666.2g81.8g40.4g
Valittu annoskoko2136g2366kcal151.4g333.1g40.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna1068g1183kcal75.7g166.6g20.5g10.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823