Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Paprika keltainen 160g48kcal1.5g8.2g0.3g3.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli400g1200kcal14.8g18g120g0.4g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g4057kcal51.4g134g364.2g30.8g
Valittu annoskoko2136g2029kcal25.7g67g182.1g15.4g
Annoskoko puolitettuna1068g1014kcal12.9g33.5g91.1g7.7g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716