Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha788g1308kcal149.7g0g78.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka42g372kcal0g0g42.2g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Punaviini, 12%141g118kcal0.4g0.3g0g0g
Bataatti, kuorittu 338g273kcal5.3g56.8g0.2g10.1g
Kesäkurpitsa338g57kcal1.4g8.4g2g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4275g4531kcal323.4g169.8g254.6g38.8g
Valittu annoskoko2138g2266kcal161.7g84.9g127.3g19.4g
Annoskoko puolitettuna1069g1133kcal80.9g42.5g63.7g9.7g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267