Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu80g33kcal0.2g7.5g0.1g1.4g
Raparperi 54g18kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g67g261kcal0g65.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g623kcal1.2g151.8g0.4g4.2g
Valittu annoskoko214g312kcal0.6g75.9g0.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna107g156kcal0.3g38g0.1g1.1g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970