Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g63g35kcal5.6g3.1g0.1g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)29g31kcal0.8g4.7g1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä24g15kcal0.1g3.7g0g0.3g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli3.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä24g14kcal0.1g3.6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g13g5kcal0g1.2g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker11g41kcal0g10.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g487kcal22.4g86.8g5.2g1.8g
Valittu annoskoko214g244kcal11.2g43.4g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna107g122kcal5.6g21.7g1.3g0.5g
Arvot/100g100g114kcal5.2g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813