Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g38g94kcal5.6g1.9g7.1g0.4g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper21g2.4kcal0.5g0.1g0g0.5g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g19g26kcal0.6g0.4g2.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g37g15kcal0.6g3.1g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g2.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g8g21kcal2.2g0g1.4g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper14g41kcal3.7g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g445kcal27.6g15.4g30g2.6g
Valittu annoskoko214g223kcal13.8g7.7g15g1.3g
Annoskoko puolitettuna107g111kcal6.9g3.9g7.5g0.7g
Arvot/100g100g104kcal6.4g3.6g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996