Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 18g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.7kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka11g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)36g34kcal8.3g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%35g21kcal1.1g2.5g0.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 61g34kcal1g8.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g223kcal21.8g26.4g4.2g3g
Valittu annoskoko215g112kcal10.9g13.2g2.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna107g56kcal5.5g6.6g1.1g0.8g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.2g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634