Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lapinliha,poronkäristys 750g41g57kcal8.6g0.4g2.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow22g18kcal0.9g2.8g0.2g0.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g27g68kcal5.2g0g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g294kcal29.8g7.8g17.4g2g
Valittu annoskoko215g147kcal14.9g3.9g8.7g1g
Annoskoko puolitettuna107g73kcal7.5g2g4.4g0.5g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710