Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt55g25kcal1.8g2.6g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 44g34kcal7.7g0g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g1.4g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g232kcal21.2g24.6g4.4g1.2g
Valittu annoskoko215g116kcal10.6g12.3g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna108g58kcal5.3g6.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g54kcal4.9g5.7g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519