Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g51g44kcal8.5g1.2g0.4g0g
Kvinoa, jyvät28g105kcal3.7g19.4g1.7g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g14g55kcal4.6g0g4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g473kcal36g45.2g16g5.8g
Valittu annoskoko215g236kcal18g22.6g8g2.9g
Annoskoko puolitettuna107g118kcal9g11.3g4g1.5g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395