Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Lanttu 8.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Seiti pakaste 42g33kcal7.4g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g166kcal19.2g6.6g6.4g2.2g
Valittu annoskoko215g83kcal9.6g3.3g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna108g42kcal4.8g1.7g1.6g0.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.5g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160