Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.3g0g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.7g4.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kuohukerma,valio,2dl167g566kcal3.3g5g58.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow333g267kcal14g43.3g3g10.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g500g400kcal84.9g0g4g0g
Katkarapu 150g103kcal21.6g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g3111kcal255.6g129.6g162.2g33g
Valittu annoskoko2140g1556kcal127.8g64.8g81.1g16.5g
Annoskoko puolitettuna1070g778kcal63.9g32.4g40.6g8.3g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670