Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 460g58kcal5.2g4.5g0.9g4.6g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Tonnikala öljyssä 600g1139kcal162.7g0g54g0g
Kurkku, tuore240g24kcal1.4g4.1g0.2g1.7g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g3859kcal453.4g50.2g202.8g23.8g
Valittu annoskoko2140g1930kcal226.7g25.1g101.4g11.9g
Annoskoko puolitettuna1070g965kcal113.4g12.6g50.7g6g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751