Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu803g329kcal1.6g75.4g0.8g14.4g
Raparperi 535g180kcal3.7g29.4g0.5g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g669g2608kcal0g655.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g6235kcal10.6g1520.4g2.6g43.8g
Valittu annoskoko2140g3117kcal5.3g760.2g1.3g21.9g
Annoskoko puolitettuna1070g1559kcal2.7g380.1g0.7g11g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970