Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g138g197kcal17.2g0.4g14.2g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g625g350kcal56.3g31.3g1.3g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)288g313kcal8.3g47.2g10.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä244g146kcal1.2g36.6g0g2.7g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli38g19kcal0g4.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini25g87kcal21.4g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä238g143kcal1.2g35.6g0g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g125g50kcal0g12.5g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker106g414kcal0g103.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4282g4872kcal228.2g870.4g53.2g16.2g
Valittu annoskoko2141g2436kcal114.1g435.2g26.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna1071g1218kcal57.1g217.6g13.3g4.1g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813