Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 752g391kcal89g0.8g3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 752g320kcal2.9g30.8g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 413g1257kcal36.2g229g7.9g57.5g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Siirappi 90g272kcal0.1g66.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g4553kcal260g667.8g22.4g119.6g
Valittu annoskoko2142g2277kcal130g333.9g11.2g59.8g
Annoskoko puolitettuna1071g1138kcal65g167g5.6g29.9g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385