Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1540g1694kcal354.2g0g32.3g0g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g126g494kcal41.6g0g35.8g0g
Korppujauho 140g513kcal14.7g104.9g1.4g7.4g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g9494kcal829.2g213.2g594.4g23.8g
Valittu annoskoko2142g4747kcal414.6g106.6g297.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna1071g2374kcal207.3g53.3g148.6g6g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480