Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)720g180kcal7.2g39.6g0g10.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g108g30kcal0.6g6.4g0.2g2.7g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g5.4g9kcal0.9g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g1706kcal157.4g106.6g73g28g
Valittu annoskoko2142g853kcal78.7g53.3g36.5g14g
Annoskoko puolitettuna1071g427kcal39.4g26.7g18.3g7g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139