Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1439g2388kcal273.4g0g143.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 180g115kcal5.8g8.7g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Ketsuppi, Felix32g29kcal0.3g6.8g0.2g0g
Soijakastike 32g20kcal1.7g3.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle360g468kcal23.4g71.9g10.8g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g6322kcal634g181.6g342.6g36g
Valittu annoskoko2142g3161kcal317g90.8g171.3g18g
Annoskoko puolitettuna1071g1581kcal158.5g45.4g85.7g9g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630