Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g343g1131kcal54.9g212.6g6.9g20.6g
Atria kevyt jauheliha800g1360kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)13g35kcal1.2g2.3g2.4g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 126g179kcal15.7g0.4g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g5974kcal502g515g204.6g43.6g
Valittu annoskoko2144g2987kcal251g257.5g102.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna1072g1494kcal125.5g128.8g51.2g10.9g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130377