Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1067g1771kcal202.7g0g106.7g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Korppujauho 107g391kcal11.2g79.9g1.1g5.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)267g227kcal2.7g9.3g18.7g0g
Voileipäkinkku,snellman64g65kcal11.5g0.6g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Puolukka 320g124kcal1.4g21.8g1.6g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g6124kcal499.4g238g343.8g33g
Valittu annoskoko2144g3062kcal249.7g119g171.9g16.5g
Annoskoko puolitettuna1072g1531kcal124.9g59.5g86g8.3g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.5g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514