Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi643g798kcal19.3g214.8g3.9g0g
Sokeri 365g1479kcal0g364.1g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g332g472kcal41.5g1g34.2g0g
Margariini 80% keskiarvo214g1522kcal0.6g0.4g171.5g0g
Perunajauhot,rainbow429g1389kcal0.4g347.3g0.4g6g
Vehnäjauho puolikarkea 139g478kcal14.2g97.6g1.7g4.9g
Leivinjauhe 21g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g12353kcal154.2g2066.6g423.4g22g
Valittu annoskoko2144g6176kcal77.1g1033.3g211.7g11g
Annoskoko puolitettuna1072g3088kcal38.6g516.7g105.9g5.5g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901