Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 461g58kcal5.2g4.5g0.9g4.6g
Tomaatti, tuore401g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Tonnikala öljyssä 601g1141kcal163g0g54.1g0g
Kurkku, tuore240g24kcal1.4g4.1g0.2g1.7g
Kananmuna, keitetty 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g3866kcal454.2g50.2g203.2g23.8g
Valittu annoskoko2144g1933kcal227.1g25.1g101.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna1072g967kcal113.6g12.6g50.8g6g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751