Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1405g254kcal7.9g35.1g5.6g9.8g
Paprika keltainen 161g48kcal1.5g8.2g0.3g3.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli402g1205kcal14.9g18.1g120.4g0.4g
Oliiviöljy 56g497kcal0g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g4072kcal51.8g134.4g365.4g30.8g
Valittu annoskoko2144g2036kcal25.9g67.2g182.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna1072g1018kcal13g33.6g91.4g7.7g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716