Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g840g1428kcal168g0g84g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g664g1096kcal53.1g205.8g6.6g19.9g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 400g253kcal12g19.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g6092kcal512g457.6g245.4g42.2g
Valittu annoskoko2148g3046kcal256g228.8g122.7g21.1g
Annoskoko puolitettuna1074g1523kcal128g114.4g61.4g10.6g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759