Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1599g1790kcal351.7g0g48g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 100g70kcal1.2g11.3g1.2g3.9g
Jauheliha, sika-nauta 400g885kcal69.9g0g67.9g0g
Mustapippuri 50g140kcal5.4g19.1g1.6g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g5769kcal856.4g60.8g237.4g34.2g
Valittu annoskoko2148g2885kcal428.2g30.4g118.7g17.1g
Annoskoko puolitettuna1074g1442kcal214.1g15.2g59.4g8.6g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524