Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 525g359kcal75.8g0g5.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Appelsiini, kuorittu 350g165kcal2g31.1g1g7.3g
Salaatti, jäävuori tuore700g70kcal7.7g5.6g1.4g7g
Kurkku 245g27kcal1.4g3.4g0.2g1.7g
Halloumi-juusto light, 100g175g385kcal47.2g1.7g21g0g
Hunaja 25g81kcal0.1g19.8g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen25g46kcal0.1g11.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g2322kcal271.4g155.4g59.4g35.6g
Valittu annoskoko2149g1161kcal135.7g77.7g29.7g17.8g
Annoskoko puolitettuna1075g581kcal67.9g38.9g14.9g8.9g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029