Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali276g58kcal3.3g9.4g0.6g5.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 210g70kcal1.3g11.9g0.4g5.5g
Parsakaali, keitetty, suolaton 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Vesi963g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g21g28kcal0.5g4.9g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha525g872kcal99.8g0g52.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g2150kcal219.4g61.6g109.2g29g
Valittu annoskoko2149g1075kcal109.7g30.8g54.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna1075g538kcal54.9g15.4g27.3g7.3g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974