Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5g27kcal0g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 38g17kcal0.4g2.4g0.6g0.3g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)2g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives2g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Lohisäilyke19g19kcal3.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g236kcal10.6g20.6g11.8g4.2g
Valittu annoskoko215g118kcal5.3g10.3g5.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna108g59kcal2.7g5.2g3g1.1g
Arvot/100g100g55kcal2.5g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718