Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 14g19kcal1.2g2.5g0.3g0.7g
Papu valkoinen, keitetty 16g17kcal1.4g2.3g0.1g1.1g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kaali, valkokaali21g4.5kcal0.3g0.7g0g0.5g
Tomaattimurska 29g8.4kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Rajah Mild Curry Paste (10g)3.6g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 107g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 11g34kcal2.6g4.9g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g194kcal12g25.6g3.2g8g
Valittu annoskoko215g97kcal6g12.8g1.6g4g
Annoskoko puolitettuna108g48kcal3g6.4g0.8g2g
Arvot/100g100g45kcal2.8g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916