Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 4.8g18kcal0g0.3g1.9g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g60g26kcal0.2g2.5g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g150g162kcal29.3g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g412kcal59g5.6g14g0g
Valittu annoskoko215g206kcal29.5g2.8g7g0g
Annoskoko puolitettuna108g103kcal14.8g1.4g3.5g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184