Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g23g53kcal2.5g3.9g3.7g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.2g0g0.3g
Lanttu 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Valio voi1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g203kcal7.8g19.6g11.6g1.8g
Valittu annoskoko215g102kcal3.9g9.8g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna108g51kcal2g4.9g2.9g0.5g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484