Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 88g39kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g15g60kcal0g14.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 63g54kcal1.9g2.8g3.8g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g13g40kcal1.4g8g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g479kcal15.6g62.6g15.8g8.8g
Valittu annoskoko215g239kcal7.8g31.3g7.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna108g120kcal3.9g15.7g4g2.2g
Arvot/100g100g111kcal3.6g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807