Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)94g118kcal17.7g3.2g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g8.8g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta3.1g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Kevytkerma63g75kcal2g2.8g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g475kcal40.8g18g26.6g2.2g
Valittu annoskoko215g238kcal20.4g9g13.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna108g119kcal10.2g4.5g6.7g0.6g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787