Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g22g159kcal0.2g0.2g17.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g33g111kcal0.7g1g11.8g0g
Kookoshiutale 7.6g50kcal0.6g0.5g4.9g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 122g47kcal0.2g10g0.1g1.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g22g133kcal4.1g1.1g12g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.7g59kcal2.3g0.6g5.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g1123kcal16.2g27.4g102.6g8.2g
Valittu annoskoko215g561kcal8.1g13.7g51.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna108g281kcal4.1g6.9g25.7g2.1g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976