Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 36g15kcal0.1g1.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai29g100kcal3.4g20.2g0.6g0.9g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 49g109kcal8.6g0g8.4g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 22g19kcal0.7g1g1.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g19g75kcal5.6g0.4g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g710kcal39.8g51.2g36g3.6g
Valittu annoskoko215g355kcal19.9g25.6g18g1.8g
Annoskoko puolitettuna108g178kcal10g12.8g9g0.9g
Arvot/100g100g165kcal9.2g11.9g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574