Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 91g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)43g17kcal0.7g3.5g0g0.6g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g16g46kcal3.1g0g3.8g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka22g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g44g53kcal8.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g275kcal25.6g13.6g13g3.6g
Valittu annoskoko215g137kcal12.8g6.8g6.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna108g69kcal6.4g3.4g3.3g0.9g
Arvot/100g100g64kcal5.9g3.2g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417