Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Lihaliemi laimennettu 9g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g2.8g10kcal0g2.5g0g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g427kcal23.2g15.2g30.6g6g
Valittu annoskoko216g213kcal11.6g7.6g15.3g3g
Annoskoko puolitettuna108g107kcal5.8g3.8g7.7g1.5g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893