Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 49g60kcal10.3g0g2g0g
Sipuli 16g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.6g5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 66g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Paprika punainen 17g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g307kcal24.2g21.4g13.2g2.6g
Valittu annoskoko215g154kcal12.1g10.7g6.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna108g77kcal6.1g5.4g3.3g0.7g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236