Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha42g71kcal7.9g0g4.2g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Kidneypapu, suolaliemessä30g33kcal2.4g5.4g0.2g2.4g
Chili paprika punainen5.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)16g69kcal3.4g0.2g6.1g0g
Paprika, punainen16g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g21g15kcal0.5g3.5g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g443kcal30.2g30.2g21.6g8.8g
Valittu annoskoko216g222kcal15.1g15.1g10.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna108g111kcal7.6g7.6g5.4g2.2g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057