Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 360g274kcal6.8g55.8g0.7g3.6g
Linssi-punainen (raaka)216g657kcal54g108g2.2g19.4g
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g36g60kcal6.3g7.7g0.4g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.4g39kcal0.1g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4302g2142kcal141g351.6g16.2g54.2g
Valittu annoskoko2151g1071kcal70.5g175.8g8.1g27.1g
Annoskoko puolitettuna1076g536kcal35.3g87.9g4.1g13.6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741