Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Linssi, punainen, Go Green338g1097kcal81g165.5g3.4g40.5g
Vesi1407g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g32g38kcal0.8g1.9g2.8g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Tomaattipyree, Pirkka34g28kcal1.1g6.4g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4302g3140kcal175.6g401.2g75.2g92.6g
Valittu annoskoko2151g1570kcal87.8g200.6g37.6g46.3g
Annoskoko puolitettuna1076g785kcal43.9g100.3g18.8g23.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442