Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 190g68kcal1.9g12.7g0.4g3.4g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Tomaattisose tomaattipyree 35g27kcal1.6g4.5g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g24g52kcal3.3g5.2g2g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 400g104kcal6.2g14g0.8g7.6g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)50g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4309g638kcal30.8g98g7.6g31.6g
Valittu annoskoko2155g319kcal15.4g49g3.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna1077g159kcal7.7g24.5g1.9g7.9g
Arvot/100g100g15kcal0.7g2.3g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910