Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 108g438kcal0g107.9g0g0g
Viinietikka balsami225g79kcal0g2.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow450g4050kcal0g0g450g0g
Silakkafilee 1350g1940kcal216g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4311g13014kcal432g220.2g1140.2g0g
Valittu annoskoko2156g6507kcal216g110.1g570.1g0g
Annoskoko puolitettuna1078g3254kcal108g55.1g285.1g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794