Swanfly sanoi...
Valkokastike:
Sulata rasva kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita mössöksi. Lisää puolet maidosta, sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta ja kiehauta. Lämpö levyllä mieto, ei täysillä. Mausta suolalla ja muskottipähkinällä.
Kastike:
Paista kalkkunajau
sunnuntai 01.11.2009 klo 00:20
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kalkkunajauheliha, raaka | 350g | 480kcal | 77.1g | 6.7g | 21g | 0g | |
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug | 701g | 319kcal | 21g | 33.6g | 10.5g | 0g | |
Oliiviöljy | 22g | 194kcal | 0g | 0g | 21.9g | 0g | |
Rasvaseos 30%, oivariini balansia | 18g | 51kcal | 0.4g | 0.6g | 5.3g | 0g | |
Vehnäjauho puolikarkea | 37g | 126kcal | 3.7g | 25.7g | 0.4g | 1.3g | |
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g) | 648g | 227kcal | 6.5g | 44.7g | 3.2g | 9.1g | |
Parsakaali brokkoli | 131g | 46kcal | 6.1g | 2.6g | 0.4g | 3.3g | |
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow) | 131g | 125kcal | 30.2g | 0g | 0.7g | 0g | |
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g | 118g | 406kcal | 14.4g | 79.3g | 0.9g | 9.1g | |
Annoskoko tuplana | 4312g | 3945kcal | 318.8g | 386.4g | 128.6g | 45.6g | |
Valittu annoskoko | 2156g | 1973kcal | 159.4g | 193.2g | 64.3g | 22.8g | |
Annoskoko puolitettuna | 1078g | 986kcal | 79.7g | 96.6g | 32.2g | 11.4g | |
Arvot/100g | 100g | 92kcal | 7.4g | 9g | 3g | 1.1g |