Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Sokeri 382g1552kcal0g382g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g439g123kcal2.6g26.1g0.9g11g
Vehnäjauho puolikarkea 330g1131kcal33.6g230.7g4g11.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen225g1620kcal0g0g179.9g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g113g810kcal1.1g1.1g90g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g113g281kcal15.7g3.8g22.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g281g1125kcal0g281.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g13998kcal165.4g1860.4g643.2g45g
Valittu annoskoko2156g6999kcal82.7g930.2g321.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna1078g3500kcal41.4g465.1g160.8g11.3g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081