Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 525g126kcal9.5g11.6g1.6g12.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g175g438kcal24.5g6g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 1314g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g1.9g0.2g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen88g29kcal2.9g4.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4319g1402kcal84g75.6g77.8g27g
Valittu annoskoko2159g701kcal42g37.8g38.9g13.5g
Annoskoko puolitettuna1080g351kcal21g18.9g19.5g6.8g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607