Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 140g106kcal2.6g21.6g0.3g1.4g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)50g20kcal2g2.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku20g3.3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Ruohosipuli, tuore2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g264kcal9.4g50.6g1g3.6g
Valittu annoskoko216g132kcal4.7g25.3g0.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna108g66kcal2.4g12.7g0.3g0.9g
Arvot/100g100g61kcal2.2g11.7g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234