Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper30g48kcal3.3g3.9g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Punajuuri 30g12kcal0.3g2.1g0.1g0.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 25g8.4kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g50g105kcal1.5g3.1g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g438kcal13.2g39.2g24g5g
Valittu annoskoko216g219kcal6.6g19.6g12g2.5g
Annoskoko puolitettuna108g110kcal3.3g9.8g6g1.3g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492