Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 28g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 13g66kcal0g0g7.5g0g
Kaurajuoma, GoGreen125g50kcal1.2g7.5g1.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g673kcal17.4g93.2g23.8g4.2g
Valittu annoskoko216g337kcal8.7g46.6g11.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna108g168kcal4.4g23.3g6g1.1g
Arvot/100g100g156kcal4g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526